0 (0) produse

Confidentialitate

Politica de Confidențialitate
Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Va aducem la cunostinta ca am modificat Termenii si Conditiile, informatiile privind Prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului 679/2016, aplicabil incepand cu data de 25.05.2018. Este important sa va protejam confidentialitatea si sa va informam cu privire la modul in care utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal.
Eco Trading SRL este o societate comerciala cu raspundere limitata, inregistrata la Registrul Comertului Bacau, sub numarul J04/1119/1995, CUI RO7712960, cu sediul in Bacau, Str. Izvoare, nr.52, tel: 0740.258.796, fax:0234.555.474.
Aceasta informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal este actualizata periodic. Ori de cate ori vom face o modificare, o vom afisa pe site-ul nostru www.ecot.ro si va vom anunta.
Informatiile existente pe acest site nu fac obiectul unui contract, putand fi oricand modificate, fara o instiintare prealabila.
Prin intermediul acestei informari explicam modul in care colectam, procesam, utilizam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal cand utilizati produsele si serviciile noastre precum si site-ul nostru web.


Activitatea noastră
Activitatea Eco Trading SRL este de comercializare a accesoriilor de tamplarie PVC si aluminiu.

Datele personale prelucrate:
-date de baza pentru identificare precum nume, prenume;
-date de contact, precum adresa, adresa de email, numar de telefon, adresa postala si alte date de contact similare;
-cont bancar si alte informatii financiare care ne permit desfasurarea relatiei contractuale de orice fel, atunci cand exista;
-date pe care ni le puneti la dispozitie cu ocazia inregistrării, actualizării datelor sau renuntarii la Serviciul de Informare (newsletter);
-date primite sau colectate cu ocazia vizitelor la una dintre locatiile noastre (inclusiv inregistrari video);
-date tehnice (inclusiv adresa IP), cum ar fi informatii despre vizitele dumneavoastra pe website-ul nostru sau în aplicatii dezvoltate de noi sau accesari ale materialelor si comunicarilor pe care vi le trimitem electronic;
-orice date pe care ati putea sa ni le puneti la dispozitie cu ocazia interactiunilor cu noi, in situatia in care:
•  ne contactati prin diverse canale, sau ne solicitati informatii in legatura cu un produs sau un serviciu;
•  ati acordat permisiunea altor societati, cum ar fi partenerii sau asociatii nostri precum si unor terti furnizori sau contractanti ai nostri sa faca schimb de informatii cu privire la dumneavoastra;
•  cu ocazia interactiunilor cumparator-vanzator, desfașurate in baza unui contract sau in discutiile preliminare, in negocierea si pregatirea unui astfel de contract;
•  prin intermediul website-ului nostru, cu ocazia inregistrării la Serviciul de Informare sau cu ocazia accesarii altor informatii disponibile pe bază de inregistrare;
•  atunci cand ne contactati prin e-mail, daca va exprimati interesul cu privire la serviciile noastre sau daca vă manifestati interesul de a fi angajat sau contractat de societatea noastră sau de a colabora cu aceasta;
•  in contextul unei intâlniri la un eveniment (de exemplu, prin schimbul de carti de vizita).

Astfel de date pot fi:
• cod numeric personal, document de identitate,data nasterii,numar de telefon;
• informatii privind cardul de credit sau de debit;
• contactul dvs cu noi: un e-mail, o scrisoare transmisa, sau alt tip de evidenta a contactului;
• informatii privind contul dumneavoastra, istoric, plati;
• informatii privind legitimitatea accesului - vom colecta parole, indicii si informatii de securitate similare utilizate pentru autentificare si accesul la conturi si servicii;
• date necesare in procesul de recrutare, precum numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de corespondenta, orice alte date pe care ni le aduceti la cunostinta prin documentele de aplicatie, chestionare, pe care ni le furnizati aplicand direct pe website, prin depunere sau transmitere in format fizic la biroul nostru sau prin e-mail.
Colectam doar acele date personale pe care ni le furnizati in mod voluntar (in format fizic sau electronic), precum si informatii disponibile din surse publice:

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt utilizate in urmatoarele scopuri:

1.Pentru prestarea serviciului:
Prelucrarea comenzii si furnizarea produselor - in scopul prelucrarii produselor achizitionate si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dumneavoastra.
Facturare si relatii cu clientii - informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, retragerii sumei corespunzatoare din credit, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate.

2.Marketing 
Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)numai in cazul in care v-ati exprimat in mod explicit acordul. Eco Trading SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter Eco Trading SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare.
Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal prin folosirea butonului de dezabonare aflat in subsolul newsletterului.


3.Recrutare
Politica de confidentialitate pentru copii
Website-ul Eco Trading SRL nu este destinat sau adecvat persoanelor minore. Eco Trading SRL nu colecteaza in mod intentionat informatii de la copii sub varsta de 16 ani.
Oferim servicii doar minorilor cu varsta sub 16 ani ce au acordul parintilor Daca sunteti sub varsta de 16 ani, va rugam sa nu ne furnizati nicio informatie. Daca devenim constienti de faptul ca am colectat informatii de la un copil sub 16 ani, vom face eforturi rezonabile comercial pentru a sterge astfel de informatii din baza noastra de date.

Temeiul juridic al prelucrarii

1.Pentru prestarea serviciului:
În baza contractului incheiat cu dumneavoastră, in calitate de cumparator-client al Eco Trading SRL , vom prelucra toate datele personale pe care ni le puneti la dispozitie, precum si orice alte date care ne sunt necesare pentru prestarea serviciului, in conformitate cu prevederile contractuale si dispozitiilor legale.
Prelucrarea comenzii si furnizarea produselor in scopul prelucrarii produselor achizitionate si pentru a va tine la curent cu evolutia comenzii dumneavoastra.
Facturare si relatii cu clientii-informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, retragerii sumei corespunzatoare din credit,rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la bunurile si sau serviciile achizitionate.

2.Marketing:
In baza consimtamantului liber exprimat – trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)numai in cazul in care v-ati exprimat in mod explicit acordul. Eco Trading SRL va informa periodic abonatii prin newsletter in legatura cu produsele si oferta promotionale. De asemenea prin newsletter Eco Trading SRL poate trimite alte mesaje de informare, chestionare.
Utilizatorii se pot dezabona de la primirea newsletter-ului cand nu mai doresc prelucrarea datelor cu caracter personal prin folosirea butonului de dezabonare aflat in subsolul newsletterului.

3. Recrutare:
In baza interesului legitim al societatii si in temeiul executarii unui contract cu dumneavoastra, recrutarea reprezentand faza precontractuala in eventualitatea incheierii unui contract de munca.
In baza interesului legitim al societatii, recrutarea reprezentand faza precontractuala in eventualitatea incheierii unui contract de munca.
Colectăm informații necesare în procesul de recrutare, pentru a putea evalua dacă sunteti potrivit pentru o poziție in cadrul SC Eco Trading SRL .
De asemenea, vom pastra evidenta persoanelor care au participat la procesele de recrutare si a motivelor pentru care nu li s-a adresat o oferta sau pentru care oferta a fost refuzata, pe baza interesului nostru legitim, in scopul eficientizarii procesului de recrutare.
Puteti aplica pentru o pozitie in cadrul Eco Trading SRL prin utilizarea sectiunii dedicate a website-ului nostru, prin e-mail sau prin transmiterea sau depunerea in format fizic la sediul nostru a aplicatiei dumneavoastra.
Atunci când aplicati prin utilizarea sectiunii dedicate a website-ului, va vom solicita numele complet, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de corespondenta, precum si un CV al caror format si continut sunt lasate la latitudinea dumneavoastra.
Vom folosi datele dumneavoastra personale referitoare la procesul de recrutare pentru:
– a evalua daca sunteti potrivit pentru o pozitie in cadrul SC Eco Trading SRL
– a va contacta cu privire la aplicatia dumneavoastra,
– a administra procesul de recrutare,
– a va contacta cu privire la posturile care devin disponibile ulterior, chiar si pentru firmele din grupul Eco Trading si pentru care considerăm că aveti profilul profesional potrivit,
– a avea evidenta unor eventuale procese anterioare de recrutare ale noastre la care ati participat si a motivelor pentru care nu vi s-a adresat o oferta sau pentru care oferta a fost refuzata.

Anterior prelucrarii datelor dumneavoastră personale în alt scop decât cel pentru care ne-ați încredințat datele dumneavoastră personale veti fi informat de acest aspect.

Durata de stocare

Dacă ati optat sa primiti comunicari aferente Serviciului de Informare, vom stoca datele dumneavoastra pentru a va furniza acest serviciu timp de 1 an de la ultima dumneavoastra interactiune cu comunicarile transmise. Apoi, dupa trecerea acestei perioade, va vom solicita din nou consimtamantul pentru ca dumneavoastra să puteti beneficia in continuare de Serviciul de Informare.
Daca in orice moment decideti că nu mai doriti sa beneficiati de Serviciul de Informare si va retrageti consimtamantul, noi vom respecta decizia dumneavoastra si nu vom mai prelucra datele dumneavoastră personale in acest scop.
Datele personale colectate in procesul de recrutare, care nu se finalizează cu incheierea unui contract de munca si utilizate cu scopul tinerii evidentei proceselor anterioare de recrutare sunt stocate pe o perioada de 3 ani de la momentul la care ati aplicat la SC Eco Trading SRL.
Vom sterge datele dumneavoastra personale atunci cand acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile in care au fost colectate sau atunci cand va retrageti consimtamantul (daca prelucrarea datelor dumneavoastra se intemeiaza pe consimtamant), cu excepția cazurilor in care prelucrarea datelor dumneavoastra personale este necesara in temeiul unor dispozitii legale sau daca suntem altfel indreptatiti sa continuam prelucrarea. De asemenea, vom retine datele dumneavoastra personale pentru o perioada de timp suplimentara, in cazul in care stergerea imediata a acestora ar necesita suprascrierea sistemelor noastre de back-up și recuperare în caz de dezastru.

Destinatari sau categorii de destinatari ai datelor cu caracter personal

Nu divulgam sau transferam datele dumneavoastra personale catre terti. Cu toate acestea, in cazurile in care divulgarea sau transferul este necesar sau daca suntem obligati prin lege, va vom informa in cel mai scurt timp posibil cu privire la acest transfer, cu exceptia cazului in care legea aplicabila, inclusiv regulile care guverneaza obligatia de mentinere a secretului profesional, ne impiedica sa facem o astfel de informare.
Informatiile cu caracter personal pot fi divulgate catre politie, Instante Judecatoresti sau organe ale statului abilitate atunci cand exista o cerere expresa din partea acestora si legea o impune.
In cazul in care vom divulga sau transfera datele dumneavoastra personale catre terti, vom face acest lucru in conformitate cu legile aplicabile si vom adopta masurile necesare pentru a asigura integritatea si protectia acestora.
Pentru prelucrarea datelor personale putem folosi persoane imputernicite. Cu toti imputernicitii vom incheia conventii de prelucrare a datelor personale cu clauze corespunzatoare care sa asigure că imputernicitii isi asuma obligatii de prelucrare a datelor personale (inclusiv de stergere a acestora) in deplina conformitate cu legile aplicabile si care ofera un nivel adecvat de protectie a datelor dumneavoastra personale.

Securitatea datelor personale

Datele personale sunt securizate impotriva amenintarilor si ne asigurăm ca sunt protejate prin masuri de securitate si infrastructură IT corespunzatoare.
Daca descoperim o incălcare a securitatii datelor dumneavoastra personale care prezinta un risc pentru drepturile si libertatile dumneavoastra, vom notifica Autoritatea Națională de Supraveghere privind Prelucrarea Datelor cu Caracter Personal. Veti fi informat cu privire la incalcarea securitatii datelor dumneavoastra personale dacă aceasta conduce la un risc ridicat cu privire la drepturile si libertatile dumneavoastra.

Drepturile dumneavoastră cu privire la prelucrarea datelor personale

Aveti urmatoarele drepturi cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale:


1. Dreptul de acces la datele personale.
Puteti solicita sa vi se comunice categoriile de date cu caracter personal care va sunt prelucrate, scopul in care are loc prelucrarea, destinatarii carora le-au fost sau vor fi comunicate, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;

2. Dreptul de a obtine rectificarea datelor personale inexacte.
In situatia in care exista erori cu privire la datele care va sunt prelucrate, aveti posibilitatea de a solicita corectarea lor; in cazul in care datele sunt incomplete, puteti solicita completarea lor;

3. Dreptul de a solicita restrictionarea prelucrării datelor personale.
Acest drept va este disponibil atunci cand:
a. contestati acuratetea datelor dumneavoastra personale pe care le prelucram;
b. prelucrarea datelor personale este ilegala;
c. nu avem nevoie de datele dumneavoastra personale pentru scopul prelucrarii, insa dumneavoastra solicitati pastrarea lor pentru stabilirea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta;
d. va opuneti prelucrarii datelor dumneavoastra personale, pentru perioada de timp cat verificam existenta interesului nostru legitim in prelucrarea datelor dumneavoastra.


4. Dreptul de a fi uitat, de a solicita stergerea datelor.
Puteti solicita stergerea datelor prelucrate, daca datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate , daca v-ati retras consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrarea, daca va opuneti prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea ce priveste prelucrarea, datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal, datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale conform dreptului intern sau dreptului comunitar.
Acest drept nu poate fi exercitat daca datele sunt necesare pentru exercitarea dreptului la libera exprimare si la informare pentru respectarea unei obligatii legale care prevede prelucrarea in temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului intern care se aplica operatorului sau pentru indeplinirea unei sarcini executate in interes public sau in cadrul exercitarii unei autoritati oficiale cu care este investit operatorul, din motive de interes public in domeniul sanatatii publice, in scopuri de arhivare in interes public, in scopuri de cercetare stiintifica sau istorica ori in scopuri statistice sau pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanțta


5. Dreptul la opozitie.
Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor daca ele privesc marketingul direct. Totodata, va puteti opune prelucrarii, cu exceptia cazului in care Eco Trading SRL demonstreaza ca are motive legitime care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor persoanei vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept in instanta.


6. Dreptul de a depune plangere
Daca aveti orice intrebari cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra personale sau daca doriti sa ne adresati vreo solicitare, precum si sa va exercitati oricare din drepturile cu privire la prelucrarea datelor personale, va rugam sa ne contactati la:
– adresa de e-mail: marketing@ecot.ro
– telefon/fax: 0234.555.474.
– sediu: Bacau, Str. Izvoare, nr.52


Vom analiza fiecare solicitare si va vom comunica actiunile intreprinse in acest sens in cel mai scurt timp posibil, dar nu mai tarziu de o lună de la momentul inregistrarii solicitării dumneavoastra. In cazul in care avem nevoie de mai multe informatii din partea dumneavoastra sau avem dificultati in rezolvarea cererii dumneavoastra, va vom informa fara intarziere cu privire la faptul ca avem nevoie de timp suplimentar pentru a analiza in mod corespunzator cererea dumneavoastra.
In cazul in care considerati ca nu am solutionat toate cererile dumneavoastra sau sunteti nemultumiti de raspunsurile noastre, puteti formula o plangere catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. De asemenea, va puteti adresa si instantelor de judecata.

Modificari ale Notei de informare

Daca ne decidem sa modificam prezenta nota de informare, vom publica o noua versiunea aici, care o va inlocui pe aceasta.
Va multumim ca ne-ati incredintat datele dumneavoastra personale si ca ne-ati acordat timpul necesar pentru a citi nota noastra de informare cu privire la prelucrarea datelor personale. Va rugam nu ezitati sa ne contactati, daca aveti orice alte nelamuriri cu privire la datele dumneavoastra personale si modul in care le prelucram.